FüredJam - A szerethető fesztivál

2012.07.23/Végre zene volt a városban! Lüktető ska, ringató reggae, merengő rock, és itt volt a húzónév, a nagy, közös nevező, a Quimby. A fesztivál legjobb koncertjét mégis a Dosztojevszkij hősének nevét méltán viselő Ripoff Raskolnikov adta. Egyszerű, szívfacsaró, vérbeli blues, valahonnan nagyon mélyről.

 

Jó zenekarok, könnyed koncertek. Kultúrkommandó a szünetekben. Az első nap kevés, de lelkes közönség, második nap már jóval többen, a tizenévesektől egészen a nagymamákig. Egy fesztivál, amely elérte, hogy a füredi taggal is büszkélkedő Quimby, húszéves fennállása óta először, végre itt a városban is zenéljen. Egy fesztivál, amely visszacsempészte az igényes popzenét a városba.
A Füred tévé riportja a kétnapos rendezvényről itt.

A Kisfaludy Színház szervezte FüredJam, már most elsőre, egy szerethető fesztivál. Csak egy hangulatos, megfelelő adottságú helyszínt kell találni és megvan a város új, imázs rendezvénye. FüredJam jövőre is! (Felléptek: Ocho Macho, Pannonia Allstars Ska Orchestra, Ladánybene 27, Wasabi Kht, Frenk, Ripoff Raskolnikov, Quimby.)
Képgalériák a koncertekről.

FüredJam első nap

FüredJam második nap

 

 

 

 

 

 

balatonfured.hu

PROGRAMOK
2017-12-16 18.00

Faludy György versei Hobo modorában.

2017-12-21 17.00

Ladányi Tamás asztrofotós könyve.

2017-12-19 19.00

55 éves a legendás zenekar.

IDŐJÁRÁS ELŐREJELZÉS


7℃
km/h
 
Hirdetés

Hirdetés

Napi menü Füreden

Hirdetés

Hirdetés

Agora
Zeneszerető 2017.12.14/
Az adventi programok sorában kellemes szórakozást nyújtott a város gyermekkórusainak a Füred Dixieland Band-del közös karácsonyi hangversenye. Hiányoltam viszon...
Közmeghallgatas 2017.12.13/
Talán Arács nem Füred? Gondolja, nem engedik be? Elég viccesen érvel. A versenyszferaban így szokás?
útfelújításnak 2017.12.13/
Hová siet? Ha negyven helyett ötvennel megy Arácsról Csopakra, akkor épp egy perccel ér hamarabb! A baleseti kockázat viszont nagyobb lesz. Megéri?