Eötvös Cirkusz a városban

2013.06.26/Új, látványos műsorszámokkal, ritka vadállatokkal, közel két hónapig vendégszerepel Füreden az Eötvös Cirkusz. A manézs a Kisfaludy strandnál áll. A nagy múltú ötven fős cirkusz Ibériai kavalkád című műsorában elbűvölő artistanők és egzotikus állatok lépnek porondra. Nyerj jegyet az előadásra!

 

Az Eötvös Cirkusz Gran Fiesta 2013 új műsora igazi csemege a cirkuszt szerető közönségnek. Felnőtteknek és gyermekeknek egyaránt sok újdonságot, meglepetést tartogat az új szuper produkció. Szilaj andalúz mének egyedülálló magasiskolája, fess lovasok és elbűvölő artistanők produkciói a kupola alatt.  A manézs ezúttal forrongó arénává alakul. Granadából, egzotikus állatok parádéja. Bravúros dalmatatorna az Escorial kutyaiskolából, 101 dalmata a porondon. Két tonnás víziló, továbbá a fehér tigris, a fehér oroszlán, a nagyon ritkának számító rosato tigris, illetve a szibériai tigris közös produkciója, valamint tevék, lámák, zebra, lovak szabad idomítása.

Légtornászok lélegzetelállító, akrobatikus bravúrjai, és persze vannak bohócok, zsonglőrök, illetve artisták nyaktörő mutatványokkal. A programot ezúttal is nemzetközi sztárok bemutatói színesítik.

- Minden évben új előadást állítunk össze, a családi hagyományt visszük tovább, a legfontosabb a tartalmas, minőségi, szívvel-lélekkel porondra vitt műsor. Nyugodt lelkiismerettel mondhatom műsorunk megállná a helyét Európa bármely cirkuszában. Az idei produkciónk szenzációja az igen ritka rosato tigris illetve a fehér oroszlán. Olasz állatidomár viszi őket a porondra - válaszolta a balatonfured.hu kérdésre Eötvös Susy, a cirkusz igazgatója, aki hosszú éveken át maga is légtornászként lépett fel.

A nagy elődökkel büszkélkedő, legendás cirkuszi társulat június 28. és augusztus 20. között a hétfők kivételével minden nap este nyolc órakor tartja előadásait. Szombatonként pedig két műsor várja a közönséget a Kisfaludy strand szomszédságában lévő Mészöly Géza utcában, a gokart pálya mellett felállított manézsban. A cirkuszpénztár minden nap 10-18 óra között nyitva lesz a helyszínen. A társulat családbarát kedvezményt is nyújt, egy felnőtt jegy mellé keddenként és szerdánként egy ingyen jegyet adnak. (infóvonal: 06/304019507)

NYERJ CIRKUSZ JEGYET!

Van 50 jegyünk az Eötvös Cirkusz füredi műsorára. Lájkold Balatonfüred hivatalos Facebook oldalát és nyerhetsz az előadások valamelyikére egy belépőt. (A nyeremény jegyek 2 fő részére biztosítanak belépőt.)

Ha már ismerőse vagy az oldalnak osszad meg a Facebook oldalunkra feltett cirkusz linket, és szintén nyerhetsz. A nyertesek névsorát a Facebook oldalunkon tesszük közzé.

balatonfured.hu

PROGRAMOK
2017-12-16 18.00

Faludy György versei Hobo modorában.

2017-12-21 17.00

Ladányi Tamás asztrofotós könyve.

2017-12-19 19.00

55 éves a legendás zenekar.

IDŐJÁRÁS ELŐREJELZÉS


7℃
km/h
 
Hirdetés

Hirdetés

Napi menü Füreden

Hirdetés

Hirdetés

Agora
Zeneszerető 2017.12.14/
Az adventi programok sorában kellemes szórakozást nyújtott a város gyermekkórusainak a Füred Dixieland Band-del közös karácsonyi hangversenye. Hiányoltam viszon...
Közmeghallgatas 2017.12.13/
Talán Arács nem Füred? Gondolja, nem engedik be? Elég viccesen érvel. A versenyszferaban így szokás?
útfelújításnak 2017.12.13/
Hová siet? Ha negyven helyett ötvennel megy Arácsról Csopakra, akkor épp egy perccel ér hamarabb! A baleseti kockázat viszont nagyobb lesz. Megéri?