Sétálójegyek az Anna-bálra

2016.06.29/Az Anna-bálok történetében először idén sétálójegyek is válthatók az eseményre. A 191. Anna-bált július 23-án rendezik. Lesz prímás verseny, operagála, és persze szívhalászat is.

Idén, az elmúlt években tapasztalható nagy érdeklődésre való tekintettel, úgynevezett sétálójegyek is válthatók a bálra. A 25 ezer forintba kerülő belépő biztosítja a bálon való részvételt illetve az éjféli svédasztalos menüfogyasztást. A szervezők száz darab sétálójegyet értékesítenek, továbbá a korábbiakhoz képest több asztalt is nyitnak, így minden bizonnyal a legnépesebb bál lesz az idei.
A jegyek a város Tourinform irodájában (Balatonfüred, Blaha L. u. 5.) illetve a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. e-mail címen igényelhetők.

A július 23-án, szombaton rendezendő Anna-bálra, amelyre a város ezúttal is meghívta a füredi 18 éves lányokat, a legolcsóbb belépőjegy 55 ezer, a legdrágább 70 ezer forintba kerül. Ezek a jegyek már csak korlátozott számban kaphatók.
A bál előtt a Vaszary Villa kertjében gyülekeznek a vendégek és onnan indul majd a zenés menet, itt akasztják a hölgyek nyakába a herendi porcelán szíveket. Az Operaház balettművészei táncolják a palotást, a bál szépét és két udvarhölgyét éjfél előtt mutatják be, ők másnap délelőtt a Kisfaludy Színpadon is láthatók lesznek, majd lovashuszár kísérettel séta kocsikáznak a városban.

Július 20-24. között rendezi meg a város a hagyományos kísérőrendezvényeket, azaz az Anna Fesztivált.

Két szívhalászat is várja a vendégeket a bál előestéjén, a kikötőből ismét kifut a Jókai hajó, fedélzetén a szép lányokkal, késő este pedig hangulatos programnak ígérkezik a Vitorlás tér előtti öbölben rendezendő zenés látványszínházi est. Idén is megrendezik a szívkórház előtti téren felállított nagyszínpadon az Operagálát, előtte egy nappal július 21-én, a Magyar Állami Operaház művészei lépnek fel, vasárnap este pedig a Gyógy téren operafilm vetítés lesz. Az eseményhez ezúttal is kapcsolódik prímásverseny, ezúttal a népzenei hegedűsök mérik össze a tudásukat.

balatonfured.hu

PROGRAMOK
2017-12-16 18.00

Faludy György versei Hobo modorában.

2017-12-21 17.00

Ladányi Tamás asztrofotós könyve.

2017-12-19 19.00

55 éves a legendás zenekar.

IDŐJÁRÁS ELŐREJELZÉS


7℃
km/h
 
Hirdetés

Hirdetés

Napi menü Füreden

Hirdetés

Hirdetés

Agora
Zeneszerető 2017.12.14/
Az adventi programok sorában kellemes szórakozást nyújtott a város gyermekkórusainak a Füred Dixieland Band-del közös karácsonyi hangversenye. Hiányoltam viszon...
Közmeghallgatas 2017.12.13/
Talán Arács nem Füred? Gondolja, nem engedik be? Elég viccesen érvel. A versenyszferaban így szokás?
útfelújításnak 2017.12.13/
Hová siet? Ha negyven helyett ötvennel megy Arácsról Csopakra, akkor épp egy perccel ér hamarabb! A baleseti kockázat viszont nagyobb lesz. Megéri?