Felmondott a bölcsőde vezetője

2017.11.08/Közös megegyezéssel december 31-el távozik a bölcsőde vezetője.

Beadta a felmondását a Városi Bölcsőde vezetője, mert az intézmény tíz dolgozója panasszal élt vele szemben a fenntartó önkormányzatnál. Érvelésük szerint a rossz munkahelyi légkör és a feléjük támasztott túlzott elvárások miatt annyira megromlott a kollektíva és a vezető közötti kapcsolat, ami tovább nem tartható. Az önkormányzattól kérték a helyzet megoldását.
Bóka István polgármester elfogadta az intézményvezető felmondását.

- Váratlanul ért a dolgozók eljárása, nem értem, miért nem velem beszélték meg először a sérelmeiket. Ebben a méltatlan helyzetben úgy láttam jobbnak, hogy lemondok az intézmény vezetéséről - válaszolta a balatonfured.hu kérdésére Kovács Judit, a bölcsőde vezetője, aki közös megegyezéssel december 31-el távozik a bölcsőde éléről és megszünteti közalkalmazotti jogviszonyát is.

- A bölcsődevezető szakmai munkájával elégedettek voltunk, mégis elfogadtuk felmondását, talán ez megoldást jelenthet a kialakult munkahelyi konfliktusra - nyilatkozta Hári Lenke alpolgármester, aki hozzátette: a képviselő-testület hamarosan dönt a bölcsődevezetői pályázat kiírásáról.

balatonfured.hu

PROGRAMOK
2017-12-16 18.00

Faludy György versei Hobo modorában.

2017-12-21 17.00

Ladányi Tamás asztrofotós könyve.

2017-12-19 19.00

55 éves a legendás zenekar.

IDŐJÁRÁS ELŐREJELZÉS


7℃
km/h
 
Hirdetés

Hirdetés

Napi menü Füreden

Hirdetés

Hirdetés

Agora
Zeneszerető 2017.12.14/
Az adventi programok sorában kellemes szórakozást nyújtott a város gyermekkórusainak a Füred Dixieland Band-del közös karácsonyi hangversenye. Hiányoltam viszon...
Közmeghallgatas 2017.12.13/
Talán Arács nem Füred? Gondolja, nem engedik be? Elég viccesen érvel. A versenyszferaban így szokás?
útfelújításnak 2017.12.13/
Hová siet? Ha negyven helyett ötvennel megy Arácsról Csopakra, akkor épp egy perccel ér hamarabb! A baleseti kockázat viszont nagyobb lesz. Megéri?