Megválasztották Miss Balatont

2016.08.07/Látványos show keretében választották meg Füreden az idei Miss Balaton nyertesét. A legszebb 16 lány közül végül a budapesti Nagypál Krisztina lett a győztes.

A lányoknak nak több tourban kellett megmutatniuk magukat a közel két órás finálén. Végül a budapesti Nagypál Krisztinát választotta meg a szakmai zsűri győztesnek. - Egy ünnepségsorozat volt számomra a Miss Balaton, hiszen a fotótáborban volt a szülinapom, tegnap a névnapom, ma pedig megnyertem a versenyt. Sokat tanultam a felkészülés alatt, talán magabiztosabb is lettem – mondta a 20 éves királynő, aki fővárosi egyetemistaként éli mindennapjait.

A második helyezett Németh Nikolett lett, a harmadik helyen pedig Kozma Klaudia végzet. A közönségszavazáson Sicra Andrea kapta a legtöbb voksot.

Idén a verseny ideje alatt hangsúlyos szerepet kapott a sport, hiszen a Magyar Olimpiai Bizottsággal együttműködve a magyar olimpiai csapat is választott egy különdíjas versenyzőt. Ángyán Rebeka lett a szerencsés kiválasztott, aki hat napot tölthet el Rio de Janeiróban.

Király Lili két évvel ezelőtt a színpadon élte át a döntő izgalmait, idén már zsűritagként vett részt a versenyen. - Mindig is szerettem volna egyszer a zsűriben ülni. Kétféle érzés kavargott bennem, egyrészt izgultam a lányokért, hiszen egyszer már én is átéltem mindezt a színpadon, másrészt élveztem az új szerepkört. Leginkább az összkép számított, illetve arra figyeltem, hogy ki az a versenyző, aki az első kör után igazán mély nyomot hagyott bennem - fogalmazott.

A döntőn végig a háttérből segítette a lányokat Horváth Éva versenykoordinátor, de természetesen Lipcsei Betta, Polgár Kriszti, Dobó Ági, Magony Szilvi és Marton Adri, azaz a trénerek is együtt izgultak a versenyzőkkel.

A többszörös előválogatás után választották ki azt a 16 lányt, akik részt vettek a verseny balatonfüredi döntőjében. A kiválasztott lányokról fotók itt.

balatonfured.hu
Fotók: Rácz Tomi

PROGRAMOK
2017-12-16 18.00

Faludy György versei Hobo modorában.

2017-12-21 17.00

Ladányi Tamás asztrofotós könyve.

2017-12-19 19.00

55 éves a legendás zenekar.

IDŐJÁRÁS ELŐREJELZÉS


7℃
km/h
 
Hirdetés

Hirdetés

Napi menü Füreden

Hirdetés

Hirdetés

Agora
Zeneszerető 2017.12.14/
Az adventi programok sorában kellemes szórakozást nyújtott a város gyermekkórusainak a Füred Dixieland Band-del közös karácsonyi hangversenye. Hiányoltam viszon...
Közmeghallgatas 2017.12.13/
Talán Arács nem Füred? Gondolja, nem engedik be? Elég viccesen érvel. A versenyszferaban így szokás?
útfelújításnak 2017.12.13/
Hová siet? Ha negyven helyett ötvennel megy Arácsról Csopakra, akkor épp egy perccel ér hamarabb! A baleseti kockázat viszont nagyobb lesz. Megéri?