Postamúzeum Arácson

2011.04.11/A hétvégén is folytatódott a város kettős jubileumának ünnepe. Átadták immár hivatalosan is a két templom között álló Arácsi Népházat és megnyílt a korabeli tárgyakat bemutató Postamúzeum. Volt tűzijáték és nagy sikert arató koncert a Dohnányi Zenekarral. Ezúttal beszéljenek a képek.


Hivatalosan is átadták a Norvég Alap finanszírozta teljesen felújított Arácsi Népházat. A városrész központjában két templom között álló felújított épület közösségi térként, regionális szervezetek színteréül és bemutatótérként egyaránt funkcionál majd. Itt kapott helyet a város közgyűjteménye és a tervek szerint a Népház továbbra is rendszeresen helyet ad majd különböző kulturális rendezvényeknek. A postamúzeum mellett működő postahivatal is van Arács hangulatos terén. Videó itt.

Postamúzeum

Még szombaton este a Balaton Szabadidő Központban adott nagy sikerű, különleges zenei és vizuális élményt nyújtó koncertet a Budafoki Dohnányi Zenekar. A több híres filmzenét felelevenítő koncertből ízelítő itt.

balatonfured.hu

PROGRAMOK
2017-12-16 18.00

Faludy György versei Hobo modorában.

2017-12-21 17.00

Ladányi Tamás asztrofotós könyve.

2017-12-19 19.00

55 éves a legendás zenekar.

IDŐJÁRÁS ELŐREJELZÉS


7℃
km/h
 
Hirdetés

Hirdetés

Napi menü Füreden

Hirdetés

Hirdetés

Agora
Zeneszerető 2017.12.14/
Az adventi programok sorában kellemes szórakozást nyújtott a város gyermekkórusainak a Füred Dixieland Band-del közös karácsonyi hangversenye. Hiányoltam viszon...
Közmeghallgatas 2017.12.13/
Talán Arács nem Füred? Gondolja, nem engedik be? Elég viccesen érvel. A versenyszferaban így szokás?
útfelújításnak 2017.12.13/
Hová siet? Ha negyven helyett ötvennel megy Arácsról Csopakra, akkor épp egy perccel ér hamarabb! A baleseti kockázat viszont nagyobb lesz. Megéri?