Az ünnep fényei

2011.11.08/A régi, meghitt karácsonyok hangulatát idéző, ám a trendi ünnepi díszítést is bemutató, másfél hónapig álló fénykiállítás nyílt a vasútállomás emeleti várótermében. A jégfehértől egészen a meleg színekig mintegy négyezer dísz, dekoráció és ajándéktárgy közül választhatnak a látogatók.

 

Egy vállalkozás szervezésében a MÁV és az önkormányzat támogatásával idén negyedik alkalommal rendezik meg az Adventi fénykiállítást, amely a gyerekeknek és a felnőtteknek egyaránt élményt ad. A sajátos tárlat jó alkalom az ünnepekre való felkészüléshez, az adventi várakozás megéléséhez.

Havas vagy éppen pirosan izzó karácsonyfák, fényfüggönyök, speciális műhó, gyertya különlegességek, intim asztali fények, hangulatos udvari dekorációk, ajándéktárgyak, gyerekek fantáziavilágát megmozgató házikók, szikrázó fények, hagyományos karácsonyfüzérek.

A fénykiállításhoz kapcsolódóan a Vaszary Villában és a Hotel Silver Resortban is láthatók fénydekorációk.  Videó a kiállításról.

A kiállítás aranyvasárnapig látogatható.
Nyitvatartás: 13-19 óra között
(hétfő-kedd szünnap)

Felnőtt belépőjegy: 400 Ft.
Gyermek belépőjegy: 200 Ft.

A balatonfured.hu oldal megtalálható a Facebookon is, klikkeljen ide, lájkoljon minket, így új híreinkről azonnal értesülhet!

balatonfured.hu

PROGRAMOK
2017-12-16 18.00

Faludy György versei Hobo modorában.

2017-12-21 17.00

Ladányi Tamás asztrofotós könyve.

2017-12-19 19.00

55 éves a legendás zenekar.

IDŐJÁRÁS ELŐREJELZÉS


7℃
km/h
 
Hirdetés

Hirdetés

Napi menü Füreden

Hirdetés

Hirdetés

Agora
Zeneszerető 2017.12.14/
Az adventi programok sorában kellemes szórakozást nyújtott a város gyermekkórusainak a Füred Dixieland Band-del közös karácsonyi hangversenye. Hiányoltam viszon...
Közmeghallgatas 2017.12.13/
Talán Arács nem Füred? Gondolja, nem engedik be? Elég viccesen érvel. A versenyszferaban így szokás?
útfelújításnak 2017.12.13/
Hová siet? Ha negyven helyett ötvennel megy Arácsról Csopakra, akkor épp egy perccel ér hamarabb! A baleseti kockázat viszont nagyobb lesz. Megéri?