Rehabilitációs részleg épül

2011.12.14/A társasági nyereségadóból igényelhető támogatásokra (TAO) beadott pályázaton százmillió forintot kapott a füredi futball klub, amelyből továbbfejlesztik az egyesület klubházát. Az egy év alatt elkészülő, új rehabilitációs részleg szolgáltatásait a klub tagjai mellett bárki igénybe veheti.

 

- Tárgyaltunk a Magyar Labdarúgó Szövetséggel, mert a beadott pályázatunkkal kapcsolatban hiánypótlásra köteleztek minket. Ezek az egyeztetések eredménnyel zárultak, megkaptuk a támogatást, ami nagy előrelépést jelenthet, hiszen egy olyan rehabilitációs központot építünk majd, ami az egyesület tagjainak minőségi kiszolgálása mellett többlet bevételt is hozhat a klubnak, amire nagy szükségünk van - nyilatkozta a balatonfured.hu-nak dr. Csákvári Tamás, a BKLC elnöke.

A sport klub vezetője elmondta: jogerős építési tervekkel rendelkeznek, így az orvosi szobát, vizsgálókat, kondi és masszázs termet valamint pihenőszobákat tartalmazó 750 négyzetméter területű épület kivitelezését már jövő év márciusában megkezdik. A rehabilitációs részleg a klubháztól külön álló, ám ahhoz kinézetében szervesen kapcsolódó épület lesz. A 160 milliós beruházáshoz az önkormányzat ad támogatást, de a klubnak is részt kell vennie a fejlesztésben.

- Igyekszünk előteremteni a fejlesztéshez szükséges önrészt. Terveink szerint egy év alatt befejeződik a beruházás, így 2013 tavaszán már látogatható lesz az új rehabilitációs részleg. Ezzel egy valóban modern és többféle szolgáltatást nyújtó klubházunk lesz. Az új részleget térítés ellenében bárki használhatja majd – fogalmazott Csákvári Tamás.

A füredi futball klub a TAO pályázaton a klubház bővítése mellett 27,5 millió forint támogatást nyert a működési költségei fedezésére.

A balatonfured.hu oldal megtalálható a Facebookon is, klikkeljen ide, lájkoljon minket, így új híreinkről azonnal értesülhet!

balatonfured.hu

Kapcsolódó cikkek:

PROGRAMOK
2017-12-16 18.00

Faludy György versei Hobo modorában.

2017-12-21 17.00

Ladányi Tamás asztrofotós könyve.

2017-12-19 19.00

55 éves a legendás zenekar.

IDŐJÁRÁS ELŐREJELZÉS


7℃
km/h
 
Hirdetés

Hirdetés

Napi menü Füreden

Hirdetés

Hirdetés

Agora
Zeneszerető 2017.12.14/
Az adventi programok sorában kellemes szórakozást nyújtott a város gyermekkórusainak a Füred Dixieland Band-del közös karácsonyi hangversenye. Hiányoltam viszon...
Közmeghallgatas 2017.12.13/
Talán Arács nem Füred? Gondolja, nem engedik be? Elég viccesen érvel. A versenyszferaban így szokás?
útfelújításnak 2017.12.13/
Hová siet? Ha negyven helyett ötvennel megy Arácsról Csopakra, akkor épp egy perccel ér hamarabb! A baleseti kockázat viszont nagyobb lesz. Megéri?