Megújult a turisztikai egyesület

2012.01.20/Vászolyiné Dobrosi Ágnest választották meg a Balatonfüredi Turisztikai Egyesület új elnökévé. A közgyűlésen a leköszönő elnök, Rádóczy Andrea tartott beszámolót, elhangzott: újabb jelentős, több mint százmilliós pályázati támogatást nyert az egyesület. Tervek és fejlesztések.

 

A helyi turisztikai egyesület szinte elsőként alakult meg az országban, az elmúlt hat év alatt, elsősorban az úgynevezett turisztikai desztinációs menedzsment pályázati forrásai révén, több fejlesztést valósított meg a jelenleg 162 tagot felölelő szervezet. Kialakították a tourinform irodát benne a látogatóközponttal, turisztikai vásárokon népszerűsítették Füredet, és új, a város marketingjét erősítő kiadványokat készítettek.

A további tervek és a tisztújítás részletei a Füred tv videójában.

Az egyes szekciók vezetői:
Szállodák, panziók: Forsthoffer Ágnes, magánszálláshelyek: Brunnerné M. Veronika, vendéglátás, borászat: Koczor Kálmán, sport, szabadidő: Böröcz István.

A balatonfured.hu oldal megtalálható a Facebookon is, klikkeljen ide, lájkoljon minket, így új híreinkről azonnal értesülhet!

balatonfured.hu

PROGRAMOK
2017-12-16 18.00

Faludy György versei Hobo modorában.

2017-12-21 17.00

Ladányi Tamás asztrofotós könyve.

2017-12-19 19.00

55 éves a legendás zenekar.

IDŐJÁRÁS ELŐREJELZÉS


7℃
km/h
 
Hirdetés

Hirdetés

Napi menü Füreden

Hirdetés

Hirdetés

Agora
Zeneszerető 2017.12.14/
Az adventi programok sorában kellemes szórakozást nyújtott a város gyermekkórusainak a Füred Dixieland Band-del közös karácsonyi hangversenye. Hiányoltam viszon...
Közmeghallgatas 2017.12.13/
Talán Arács nem Füred? Gondolja, nem engedik be? Elég viccesen érvel. A versenyszferaban így szokás?
útfelújításnak 2017.12.13/
Hová siet? Ha negyven helyett ötvennel megy Arácsról Csopakra, akkor épp egy perccel ér hamarabb! A baleseti kockázat viszont nagyobb lesz. Megéri?